Net wanneer u dacht dat u de snelste oven had die er op de markt is, lanceert Miele in de loop van 2019 in België een nieuwe revolutionaire oven: ‘De Miele Dialog Oven’. Deze oven bereidt uw maaltijden tot in de puntjes en geeft hen een optimale smaak. Tijdens het kookproces voert dit toestel namelijk een constante dialoog met uw ingrediënten.
De CEO, Dr. Markus Miele, noemt de Dialog Oven de grootste innovatieve stap vooruit sinds de introductie van de inductiekookplaat. Deze nieuwe oven is de eerste oven die werkt op basis van elektromagnetische golven die slim reageren op de textuur van het voedsel. Meer bepaald weet deze technologie perfect hoeveel energie de ingrediënten afzonderlijk nodig hebben om te garen. Zo kunt u een volledige maaltijd in de oven bereiden waarbij het vlees en de groenten samen in de oven gaan en vervolgens op hetzelfde moment uit de oven komen met hun eigen perfecte gaartijd. Het gaat zelfs nog verder. Vis garen in een ijsblok zonder dat het ijs smelt of kalfsvlees bakken in bijenwas zonder dat de was eromheen verdwijnt zijn voorbeelden van hoe adequaat en gesofisticeerd deze technologie werkt.
Aangezien de Miele Dialog oven werkt op basis van elektromagnetische golven wordt er in vergelijking met een conventionele oven naast heel wat energie ook heel wat tijd gewonnen. Zo is bijvoorbeeld een aardappelgratin in 35 minuten klaar ten opzichte van 60 minuten bij een conventionele oven. Een extraatje hierbij is dat u via een applicatie het hele kookproces kan monitoren en u bepaalde settings via de app tijdens het gaarproces kan wijzigen.
Miele: Immer Besser? Oordeelt u er maar zelf over…
De CEO, Dr. Markus Miele, noemt de Dialog Oven de grootste innovatieve stap vooruit sinds de introductie van de inductiekookplaat. Deze nieuwe oven is de eerste oven die werkt op basis van elektromagnetische golven die slim reageren op de textuur van het voedsel. Meer bepaald weet deze technologie perfect hoeveel energie de ingrediënten afzonderlijk nodig hebben om te garen. Zo kunt u een volledige maaltijd in de oven bereiden waarbij het vlees en de groenten samen in de oven gaan en vervolgens op hetzelfde moment uit de oven komen met hun eigen perfecte gaartijd. Het gaat zelfs nog verder. Vis garen in een ijsblok zonder dat het ijs smelt of kalfsvlees bakken in bijenwas zonder dat de was eromheen verdwijnt zijn voorbeelden van hoe adequaat en gesofisticeerd deze technologie werkt.
Aangezien de Miele Dialog oven werkt op basis van elektromagnetische golven wordt er in vergelijking met een conventionele oven naast heel wat energie ook heel wat tijd gewonnen. Zo is bijvoorbeeld een aardappelgratin in 35 minuten klaar ten opzichte van 60 minuten bij een conventionele oven. Een extraatje hierbij is dat u via een applicatie het hele kookproces kan monitoren en u bepaalde settings via de app tijdens het gaarproces kan wijzigen.
Miele: Immer Besser? Oordeelt u er maar zelf over…