Genieten van de mogelijkheden van een buitenkeuken.
Na de koude en donkere wintermaanden is het eindelijk weer tijd om van het terras en buitenleven te gaan genieten. Dat kan sporadisch bij het ontvangst van je bezoek bij een barbecue of je koopt een degelijke buitenkeuken en geniet elke dag van wat de natuur je toelaat.
Het aanbod op de markt was nog nooit zo groot en dat maakt een degelijke en duurzame keuze er niet makkelijker op. De beste raad die wij u kunnen meegeven is dat je best vertrekt vanuit hoe vaak je de buitenkeuken wil gebruiken en wat je er allemaal mee wil doen.
De mogelijkheden zijn behoorlijk indrukwekkend. Van het grillen van een simpele steak tot het langzaam garen van een stukje buikspek in de rook van kersenhoutschilfers. Zelfs het krokant en gaar bakken van een pizza behoort tot de mogelijkheden.
Je kiest dus best een type barbecue in functie van wat je er allemaal mee wil klaarmaken en voor hoeveel personen je maximaal wil kunnen koken. Gastronomie is samen genieten en dus wil je niemand te lang laten wachten.
BergHOFF biedt in zijn Outdoor programma al het nodige aan. Van tafelmodel tot keramische barbecues met de optie om van een pizzasteen.
Daarnaast biedt BergHOFF een volledig gamma aan in alle accessoires die je nodig hebt voor outdoor coocking.
Neem gerust eens een kijkje naar alle hun mogelijkheden op BergHOFF Outdoor.
Natuurlijk dat ze ook in Italië weten mee te spreken over wat een outdoor kitchen hoort te zijn. De fabrikant Boretti heeft dan ook een uitgebreid gamma van barbecuemodellen op houtskool of gas. Ook de combinatie is van houtskool en gas behoort tot de mogelijkheden.